1 opmerking over Mila Rose heeft er honderden uren inzitten.

 1. Jelle

  Nou interessant betoog.
  Dus u beweert dat er een soort samenwerking is afgesproken waarbij burgers met medeweten en instemming afgemaakt worden. Interessant. Het lijkt me dat als hier bewijs voor is, dat het namelijk Alle Kranten haalt. Ja die verduvelde MSM zouden er van smullen zodra je zoiets aan het licht kan brengen.
  Echter, wat er bij u gebeurt is, is dat u als leek, uw kleine hersenpannetje heeft overspoeld met – wellicht inderdaad 100’en uren – informatie waarvoor u helemaal niet het ‘framework’ heeft om het te kaderen.
  Want als ik luister naar de mensen die dat wel hebben, lees: De mensen die niet sinds maart 2020 viroloog/epidemioloog/beleidsmaker zijn, maar al hun hele leven, dan hoor ik totaal andere verhalen.
  Ik zal niet zeggen dat u hersenloos bent. Ik zeg alleen: Schoenmaker blijf bij je leest.
  Ik vraag de bakker niet om mijn fiets te repareren, ik vraag de slager niet om mijn bankzaken te regelen en ik vraag niet willekeurige vreemden op internet om mij “te leiden door een pandemie” – kunt u die logica volgen? Mooi.
  Verder zou ik u willen wijzen op een portie rouw en verliesverwerking, want uw ontwikkeling is gestagneerd bij het ontkennen, en dat is weldegelijk redelijk en ook nog vergefelijk, maar besef even dat dat het is. Momenteel lijkt het namelijk of u zegt: “Hoezo 1 spookrijder, ik zie er wel 100!” snapt u?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *