1 opmerking over Marijke de Jong uit Gouda blijft doorgaan met dreigen?

 1. Jelle

  Ah mevrouw is hacker?
  Game on.
  Precies hoe wou u met een laptop waarop gaan scannen? Op de Wifi signalen? U bent bekwaam met Kali Linux? Want op een andere manier komt u niet in de routers, en ik geloof daar eigenlijk geen zak van.
  Dan IP-adressen. U heeft ook maar gewoon wat “gehoord ofzo” … Een IP-adres is een Internet Kenteken ja, en dit is inderdaad aan een adres gekoppeld van een afnemer. Maaaarrr, enkel als u een kortgeding indient en via de rechter voor elkaar krijgt dat een provider u inzage gaat geven, kunt u daar wat mee. Dat gaat nooit gebeuren als u zwaarwegend belang het inslaan van iemands hersens is.
  Ik kan het u makkelijker maken.
  Mijn adres staat gewoon hier op mijn site (klik op mijn naam) en dan nodig ik u uit, ik ben een neutrale partij, en dan praten we even wat, misschien dat ik wat dingen voor u op kan helderen.
  Bel vooral eerst even voor een afspraak. Maar geen geweld hè, ik heb u ook niets aangedaan.
  Groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *