Asogekkie Marijke heeft diepgaand onderzoek gedaan

Filmpje onder de tekst!

Asogekkie Marijke is weer van alles op het spoor. Het begon bij een vliegtuigje, die met dat spandoek, in Amsterdam. En via vele rare hersenkronkels komt ze uit bij demonstreren. En demonstreren heette vroeger Occupy en dat moet wel kloppen want Videre had het over ‘Oude Doosch’. Goed, Occupy dus en daar komt dan ineens JDTV bij kijken en als ze dan verder zoekt komt ze op het profiel van ene Eric die daar weer een foto van een vliegtuigje op heeft staan. Nou en die Eric is cameraman en was er ook niet een camera gevonden in een boom op het Museumplein? DAT KAN GEEN TOEVAL ZIJN! En die Eric kent dan ook weer ‘neusbel’ (Bedeldoos Bietswielder) en het verhaal wordt steeds duidelijker voor Marijke. Ook Barracuda heeft ermee te maken en ene Jeroen, die nu Naomi heet. Goed. Het is niet makkelijk om de hersenkronkels van deze compleet gestoorde vrouw te kunnen volgen maar wij denken dat vanavond dus Eric Videre is. Dat zal hij leuk vinden. Wij ook niet. Als deze aso trouwens nog lang zo dom blijft lullen weten we straks niet eens meer wie we zelf zijn.

Maar er is meer want kennissen van Marijke hebben kogels ontvangen, er is een dreigbrief gekomen en er is iemand van de weg gereden, geen idee verder maar het klinkt vrij heftig allemaal. En Marijke waarschuwt! Heb één keer het gore teringlef om die teringgeintjes bij haar uit te halen dan breekt de hel los! Zit Marijke dwars dan heb je binnen 24 uur een peleton. Want “de pot verwijt de ketel dat ze zwart ziene.”

In de commentaren doet vriendinnetje wimpertroela Mita gezellig mee, ze hangt aan Marijke’s lippen.
Leuk dat die twee zo goed met elkaar kunnen opschieten, alhoewel we nu al weten dat dit nooit een lang leven beschoren zal zijn.
Voor nu wel fijn, ook omdat ze allebei door iedereen uitgescheten zijn. Dat schept een band waarschijnlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *